Opgericht in 1977 als huurdersbelangen vereniging.
In 2005 notarieel gewijzigd in bewoners vereniging.
Log in of registreer uOnze geschiedenis

Het bestuur

De HoecksteijnSoos

Nieuwsbrieven v.a. 2004

Agenda van onze clubs

Contact met het bestuur

Foto albums

Te huur

Uw energieverbruik

DE HOECKSTEIJNSOOS:

Op de Prinses Beatrixlaan 309 (eerste entree rechts op de inrit van de Middenhoek) is onze gezellige Hoecksteijnsoos gevestigd. Hier vinden wekelijks diverse activiteiten plaats zoals o.a. een sjoelochtend, joker-, klaverjas- en bridgeavond. Een aantal keer per jaar worden er op zondagmiddag Bingo's, klaverjas- bridgedrives gehouden, waarbij leuke prijsjes zijn te winnen.
Ook de Algemene Ledenvergaderingen worden in de Hoecksteijnsoos gehouden. Op deze avond kan elk lid zijn zegje doen over het al dan niet goed gaan van dingen in en om onze flats.


Op de eerste zondag in januari vindt altijd de nieuwjaarsreceptie plaats, die steeds weer vele leden trekt. De hapjes plus de eerste twee drankjes zijn dan gratis.

Er zijn mensen die denken dat onze Soos ook te huur is voor hun verjaardags-, bruiloftsfeest of receptie. Helaas is dat niet mogelijk. Alle Soos-medewerkers doen hun werk op basis van vrijwilligheid en er zijn al genoeg dagen en avonden per week dat zij klaar staan voor hun gasten.© 2007 / 2021 - Servicemaster, Rijswijk - telefoon 070-393 93 26